Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Op een structurele manier duurzaam leven vergt tijd en energie. Om dit allemaal een stukje makkelijker en vooral heel erg leuk te maken, levert ZustainaBox duurzame producten. In boxen, maar ook los te bestellen. Ontvangers van het eco cadeau maken kennis met nieuwe, duurzame items, die als inspiratie kunnen dienen voor hun dagelijkse keuzes. 

Het Nederlandse bedrijf is hier in 2019 mee begonnen en heeft sindsdien al talloze duurzame boxen verstuurd. Van particuliere cadeaus tot zakelijke geschenken. 

Inzet op duurzaamheid

ZustainaBox zet zich op verschillende vlakken in voor een beter klimaat. Zij selecteren nauwkeurig hun producten en kiezen partners die hun producten op een duurzame manier produceren. Alle producten in de box zijn puur, plasticvrij, plantaardig en hebben een lage impact op het milieu. Daarnaast laten zij per verkochte box één boom planten en beschermen zij één vierkante meter bos in Nederland.

Is het niet veel beter om zelf naar de winkel te gaan in plaats van spullen te laten bezorgen? Ook hier is aan gedacht. De boxen worden in grote steden in Nederland met de fiets bezorgd voor een minimale impact.  Andere bestellingen worden met PostNL of DHL klimaatneutraal bezorgd.

Laat je inspireren

ZustainaBox biedt cadeaupakketten voor allerlei situaties: of je nu op zoek bent naar een origineel kerstpakket of onboardingscadeau voor medewerkers of duurzame relatiegeschenken. Kies bijvoorbeeld uit een borrelpakket, personal care of juist een box die de groene vingers een boost geeft. Naast de standaard boxen, kun je ook zelf een box samenstellen of een aanvraag voor een persoonlijk aanbod doen.

Nu steeds meer bedrijven zich bezig houden met duurzaamheid, zijn ook maatschappelijk verantwoorde cadeaus populair. In de webshop van ZustainaBox vind je eindeloos veel eco producten, die je zelfs ook los kunt bestellen. Zo geef je niet alleen een origineel en verantwoord cadeau, maar insipireer je de ontvanger ook om duurzamer te gaan leven.