Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

We zijn ons er allemaal inmiddels bewust van dat klimaatverandering een gevaar is voor onze toekomst en ons planeet. Plastic afval is dan ook een enorm probleem en levert een grote bijdrage aan de klimaatverandering. De oprichters van HappySoaps hebben plastic vrije alternatieven op de markt gezet, om zo bij te dragen aan een betere wereld. In dit artikel lees je meer over het populaire HappySoaps Shampoo Bar review!

Over HappySoaps

Een aantal jaar geleden zijn Marcel en Marco, de oprichters van HappySoaps, gestart met het ontwikkelen van betaalbare en plasticvrije verzorgingsproducten. Deze producten zijn goed voor je lichaam, goed voor je portemonnee en levert ook nog eens een bijdrage aan het milieu. Ook is er een samenwerking aangegaan met het Plastic Soup Foundation.

Daarnaast worden de producten van HappySoaps handgemaakt in hun eigen zeperij in Nederland. Hierdoor verbruiken zij minder co2 uitstoot en scheelt het ook nog in onnodig transportgebruik. Zij maken gebruik van hun eigen recept en maatstaven, zodat zij zeker weten welke ingrediënten in hun producten terecht komen.

Maar waar staat HappySoaps allemaal voor? Hieronder een lijstje met alles waar zij voor staan:

  1. 100% plasticvrij
  2. Palmolievrij
  3. 100% recyclebaar
  4. Handgemaakt in Nederland
  5. Waterbesparing
  6. Vegan en dierproefvrij
HappySoaps: Shampoo Bar

HappySoaps Shampoo Bar reviews

Wat is een Shampoo Bar? Eigenlijk is het een beetje te vergelijken met een blok zeep, maar dan als shampoo. Je bespaard enorm veel plastic, omdat je geen gebruik maakt van de ontzettend grote shampoo flessen. Vaak is een (gerecycled) papieren doosje voldoende.

De HappySoaps Shampoo Bar is er in allemaal verschillende kleuren en geuren, gemaakt van de beste werkzame ingrediënten. Uiteraard worden er alleen ingrediënten gebruikt die niet schadelijk zijn voor jou en ons planeet. Maar, wat zeggen mensen over dit product? Hieronder een aantal Happy Soaps Shampoo Bar reviews:

Happy soapsbar review
Reviews website Happy Soaps

Onder de aandacht brengen

Laten we eens kijken naar de negatieve impact die standaard shampoo heeft op ons planeet. Shampoo flessen worden vaak over het hoofd gezien als we het hebben over het de impact van consumentenproducten. Er wordt geconcludeerd dat ze gerecycled kunnen worden, maar vaak gebeurd dat niet en komen ze terecht op stortplaatsen.

Het duurt uiteindelijk jaren voordat deze flessen uiteenvallen en zorgt voor een enorme uitstoot aan co2. Dit leidt tot opwarming van de aarde. Kies daarom voor duurzame shampoo voor een gezondere planeet.

Gas besparen deze winter?

Bekijk hier onze warmtedekens