Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

The Good Roll was deze week te gast bij Radio 538. De makers van 100% gerecycled papier geven namelijk wc-papier weg aan personeel in de zorg. Ondanks de drukte van alle toiletrol-hamsteraars, hebben zij vorige week rollen weggegeven aan mensen met een goed verhaal. Mocht je een goed verhaal hebben, dan kun je ze benaderen.

Topdrukte

Ook bij The Good Roll was het de afgelopen weken erg druk. Doordat meer mensen op zoek zijn naar wc-papier verkochten zij vorige week meer rollen dan gebruikelijk. Doordat het schap in de supermarkt vaak leeg is, gaan mensen online op zoek naar een alternatief. Op deze manier komen er steeds meer mensen met The Good Roll in aanraking. Toch geven ze bij het NH-nieuws aan dat hamsteren overbodig is. Zij hebben meer dan voldoende wc-rollen op voorraad. De fabrieken die het gerecycled wc-papier produceren draaien gewoon door, de voorraad is dus niet in gevaar.

Duurzame en sociale inzet

The Good Roll zet zich op meerdere manieren in op sociaal vlak en produceert daarnaast een duurzaam product. De rollen zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled papier. Er hoeven dus geen nieuwe bomen te worden gekapt voor hun wc-papier. De helft van de opbrengst gaat bovendien naar het goede doel. The Good Roll doneert dit deel van de opbrengsten aan een organisatie die toiletten bouwt in Oost-Afrika.

Daarnaast hebben zij een sociale werkplek waar veel mensen werken met een beperking. Ook krijgen ze hulp van mensen die met pensioen zijn. Deze ouderen moeten natuurlijk worden beschermd en hierdoor is het hard werken de afgelopen weken. Toch geven zij aan het wel te redden de komende periode. Wel bestaat de angst dat het aantal bestellingen enorm gaat afnemen wanneer alles weer normaliseert. Mensen hebben waarschijnlijk veel wc-rollen in huis straks, wat de vraag sterk kan doen afnemen.

Wc-rollen weggeven

Afgelopen week hebben zij ook nog eens aan meerdere mensen wc-rollen weggegeven. Dit doen zij om de mensen die het hard nodig hebben een steuntje in de rug te geven. Ondanks dat ze het erg druk hebben kun je ze altijd benaderen met een goed verhaal.