Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Het is weer zover: Bomenplantdag. Ecoteers plant om de zes maanden bomen overal door Nederland. Dit keer samen met Staatsbosbeheer om zo hun steentje bij te dragen aan een groener Nederland. Bij de bomenplantdag is er dit keer een hoofdthema: de bodem.

Het succes van de bomenplantdag is namelijk sterk afhankelijk van hoe de bomen zich kunnen aarden. Gemiddeld sneuvelt er namelijk altijd een percentage. Dit kun je goed tegengaan door nauwkeurig te kijken naar de soort van de boom en de bijbehorende grond.

Gelukkig is Staatsbosbeheer hier uiteraard de expert in. Om de slagingskans nog een klein beetje te bevorderen, gaat Ecoteers een test draaien met Grnfix.

Grnfix zorgt ervoor, door middel van bodemverbeteraars, dat de bomen alle benodigde mineralen binnenkrijgen. Dit stimuleert de groei en het welzijn van de boom.

GRNFIX bodem

Grnfix is voornamelijk gespecialiseerd in het optimaliseren van de bodem zodat de plant of boom alle benodigde mineralen binnenkrijgt. Zo verkoopt Grnfix de zogenaamde BodemBalans&Bodemboost. Dit is zelfs mogelijk voor jouw kamerplant.

Met de ambitie van Ecoteers om in 2030 120.000 bomen te hebben geplant. Dus als dit goed werkt dan gaat dit zeker verschil maken.