Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Een duurzame muts is een item die niet weg te denken is tijdens de koude winterdagen. Niet alleen houd je jezelf warm, je ziet er ook nog eens stijlvol uit. Het fijne van een kwalitatieve muts die duurzaam is, is dat deze tijdloos is. Zo blijf jij lekker warm in de winter en draag je tegelijkertijd een beetje bij aan een betere wereld.

Duurzame mutsen

Als je kiest voor een duurzame muts, dan kies je voor mutsen die over het algemeen zijn gemaakt van duurzamer materiaal die ook nog eens duurzaam geproduceerd zijn. Veel van deze mutsen zijn ook nog een vegan, wat betekent dat de mutsen 100% diervrij zijn. Door bewust te kopen, ben je zowel diervriendelijk als milieubewust bezig! Er zijn genoeg leuke mutsen te vinden die duurzaam zijn én er goed uitzien. Hieronder vind je een top 5 leukste mutsen die duurzaam zijn!

Duurzame muts van Burton

Dé duurzame muts: Burton Beanies

Zoek je naar een stoere duurzame muts die gemaakt is voor een actieve levensstijl? Dan zit je goed bij Burton. Het doel van dit merk is om schade aan het milieu tot een minimum te beperken. Zo zetten zij zich in voor eerlijke lonen van de mensen die voor hun werken en gaan verantwoordelijk om met hun producten. Perfect voor iedereen die van wintersport houdt. Met de mutsen van Burton blijf je warm op de piste.

Fjallraven duurzame muts

Duurzame muts: Fjällräven

Maak een muts duurzaam, of maak deze op z’n minst zo duurzaam mogelijk. Fjällräven houdt rekening met de natuur tijdens het ontwerpen van hun kleding. Alles wat we doen laat een voetafdruk achter en daar is dit outdoor merk zich zeer bewust van. Zo worden er strenge eisen gesteld aan de leveranciers en vind je duurzame kledingmerken die lang meegaan. De duurzame mutsen voor zowel mannen als vrouwen zijn eigenlijk altijd een goede keuze.

Duurzame mutsjes voor baby’s: Noppies

Duurzame muts

Noppies zet zich in om de wereld van de nieuwe generatie een betere en duurzamere wereld te laten zijn. Met deze duurzame mutsen zit je kleine er altijd lekker warm bij. De materialen en stoffen worden gemaakt van organisch katoen die zijn voorzien van een GOTS keurmerk. Dankzij dit keurmerk kun je er zeker van zijn dat er tijdens de productie geen schadelijke afvalstoffen en chemicalien vrij komen en dat de grondstoffen volledig biologisch zijn. Daarbij wordt er gelet op veilige arbeidsomstandigheden. Zo draagt Noppies bij aan een duurzamere en leefbare wereld voor iedereen!

duurzame muts

Björn Borg muts: duurzaam en stylish

Een duurzame muts die je outfit compleet maakt. Met de mutsen van Björn borg loop je er altijd warm bij. Wil je zeker weten dat je voor een duurzaam item kiest? Alle duurzame producten van dit merk zijn voorzien een groen B.Tomorrow-logo. Zo kun je gemakkelijk zien of het item gemaakt is van duurzaam materiaal of dat het een duurzaam productieproces heeft doorlopen! Bij Björn borg vind je tijdloze unisex mutsen die je elke tijd van het jaar kunt dragen.

Duurzame mutsen en accessoires: Buff

Duurzame mutsen

Last but not least, de duurzame mutsen van Buff. Het Do More Now-initiatief van dit merk leid naar acties om het milieu in bescherming te nemen en een betere wereld te creeren voor iedereen. Met het milieu als hun belangrijkste stakeholder, zet Buff zich in voor het beschermen en behouden hiervan. De materialen die ze gebruiken zijn veelal gerecycled en daarbij maken ze gebruik van hernieuwbare energie. Met een muts die duurzaam is van Buff kom jij de winter (en de rest van het jaar) wel door!

Gas besparen deze winter?

Bekijk hier onze warmtedekens