Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Je wilt een zaklamp vaak alleen op de momenten gebruiken wanneer het direct nodig is. Een zaklamp bij de hand hebben is vooral belangrijk in een situatie met plotselinge duisternis zoals in de avond met pech langs de weg, bij stroomuitval of als je bijvoorbeeld op de camping staat en er in de nacht uit moet. Maar als jouw zaklamp niet meer aangaat door een lege batterij sta je met lege handen. Bovendien is het gebruik van batterijen ook niet de meest duurzame optie. Hier hebben wij een ideale oplossing voor: een zaklamp op zonne-energie!

Zaklamp op zonne-energie
Zaklamp op zonne-energie

Duurzaam: zaklamp op zonne-energie

Een zaklamp op zonne-energie laadt zichzelf op door middel van zonlicht. Doordat de energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij, heb je geen elektriciteit of batterijen nodig om de zaklamp op te laden. Dit is beter voor het milieu en het is een goed werkende zaklamp als hij tijdig is opgeladen door zonlicht. Benieuwd naar de voordelen en het gebruik van een zaklamp op zonne-energie? Bekijk dan de video.

Wil jij een soortgelijk model aanschaffen? Wij hebben de beste opties op een rijtje gezet. Dit zijn allemaal compacte en lichtgewicht zaklampen die werken op zonne-energie.

POWERplus

De POWERplus Barracuda Solar en Dynamo Waterproof Oplaadbare led zaklamp is waterproof tot 2 meter diepte. Het is een krachtige en robuuste led zaklamp die kan worden opgeladen door middel van zonlicht.

Zaklamp op zonne energie

Hybridlight

Deze robuuste zaklamp geeft tot wel acht uur licht wanneer hij volledig is opgeladen op zonne-energie en is waterproof tot wel drie meter diep. Er zijn indicatielampjes die aangeven wanneer de solar- of batterijpower wordt gebruikt.

Zaklampen op zonne energie

StartEcoLiving

Deze luxe zaklamp biedt ook een uitweg in noodsituaties. Hij is uitgevoerd met een glasbreker, een gordelsnijder, een kompas en waarschuwingslichten. Bovendien heeft de zaklamp USB-poorten, waardoor mobiele telefoons en andere digitale apparaten met de zaklamp kunnen worden opgeladen.

Zaklamp op zonne energie

Wil jij meer lezen over duurzame oplossingen? Lees dan verder op ecotoday.nl!

Gas besparen deze winter?

Bekijk hier onze warmtedekens