Jouw duurzame nieuws op EcoToday

Een kind op de wereld zetten blijft een klein wonder. Of je nou zelf zwanger bent, of iemand in je omgeving is in verwachten. Het blijft speciaal. Dat soort momenten wil je koesteren met een bijzonder kraamcadeau. En ja, zelfs een kraamcadeau geven kan tegenwoordig duurzaam! Maar wat zijn nou echt leuke duurzame kraamcadeau’s voor aanstaande ouders? Wij geven je wat leuke tips.

Een ‘Mijlpaaldeken‘ van Little Moon

Elke ouder kent het wel: het ene moment ligt je baby nog in de wieg, en voor je het weet kan hij of zij al lopen. Vanaf de seconde dat je baby is geboren zullen de mijlpalen zich in rap tempo opvolgen. Een mijlpalendeken is van de leukste manieren om deze mijlpalen vast te leggen en te koesteren. Hoe leuk is het als je over een paar jaar terug kan kijken op de eerste levensfase van je kind? Bovendien is het een duurzaam kraamcadeau. Het biologische katoen is 100% GOTS-gecertificeerd.  Dit betekent dat bij de productie van onze stoffen er geen gebruik wordt gemaakt van chemicaliën en pesticiden. Beter voor de aarde, maar ook voor de kleine!

duurzaam kraamcadeau

Daddaa Baby Duurzame Essentials Cadeau Set 

Duurzaam kraamcadeau

Aanstaande ouders maak je altijd blij met een leuk cadeauset vol met praktische spulletjes die de aanstaande ouders in de geboorteperiode hard nodig zullen hebben. Wij selecteerde deze cadeauset, omdat deze is gemaakt van duurzaam beukenhout en organisch katoen. Ook is het beukenhout FSC-gecertificeerd. Duurzaam én praktisch!

Naïf Natuurlijke Miniset

Gaan de (aanstaande)ouders binnenkort op reis? Of zijn ze veel onderweg? De Naïf Mini Set is ideaal voor onderweg en op vakantie. Deze crèmepjes zijn verpakt in handig reisformaat, dus nemen weinig ruimte in beslag in de tas. De verpakking is vrij van plastic en is 100% vegan. Daarnaast is het allergeenvrij, dermatologisch getest en heeft het een zachte geur. Heerlijk voor baby en ouders!

Duurzaam kraamcadeau

Snoozebaby geboortecadeau set

Duurzaam kraamcadeau

Een mooi geschreven kaartje met een zachte knuffeldoek, uiteraard gemaakt van gerecycled polyester en organisch katoen. In plaats van een appje, SMS´je of een Facebook bericht, is dit net wat persoonlijker om de kersverse ouders te feliciteren met hun nieuwe wondertje!

Hydrofiele doeken set van twee 

Geen ouder kan genoeg hydrofiele doeken in huis hebben. Zowel baby als ouders zijn er dol op: Veelzijdig en perfect voor in de commode, de kinderwagen of als knuffeldoek. De hydrofiele doeken hebben een keurmerk van de Global Organic Textile Standard, wat betekent dat ook dit een duurzaam product is. Shoppen maar!

Ben jij benieuwd naar meer duurzame producten of duurzame tips? Lees dan Zo stap je over naar milieuvriendelijke cosmetica: 5 tips van Bamboozy.