Jouw duurzame nieuws op EcoToday

Onderdeel van Ecoteers

De beste natuurlijke verf en beits voor buiten en binnen

Natuurlijke verf, verf maar dan erg duurzaam. Natuurverf is namelijk gemaakt uit herwinbare grondstoffen. Natuurlijke verf is ideaal om uw woning mee te schilderen, zowel binnen als buiten. Een groot voordeel van natuurverf is dat het damp-open en vochtregulerend is. Het resultaat hiervan is dat u een aangenaam binnenklimaat krijgt.

Het vocht in uw huis wordt namelijk eenvoudig opgenomen en afgegeven. Hierdoor heb je niet langer last van vochtige muren, afbladderen en muffe luchtjes doordat het vocht niet weg kan. Ook de groei van schadelijke schimmels wordt vermeden.

Opzoek naar goede natuurlijke verf en beits voor buiten en binnen

Wij snappen dat je geïnteresseerd bent in deze verf, maar wat zijn nou de beste duurzame verven voor buiten en binnen. Hieronder zetten we ert een paar op een rijtje voor je!

Wijzonol Dekkend Tuinbeits

Wijzonol Dekkend Tuinbeits is een professionele Tuinbeits met onverwoestbare eigenschappen. Deze verf is een op-en-top houtbeschermer en dus de perfecte duurzame verf voor buiten. 

De houtbeschermer onderscheidt zich door een optimale bescherming tegen intensieve zonbelasting. Dit komt door de speciale UV-filter. 

Daarnaast heeft de houtbeschermer een hoog vochtregulerend vermogen. Je kan de Wijzonol Dekkend Tuinbeits gebruiken als duurzame verf voor buiten en als u uw tuinhout en meubelen wilt beschermen tegen weersinvloeden zoals storm, regen en zon.

Finess muurverf

Deze Finess muurverf is voor een duurzame afwerking van buitengevels, muren en plafonds in woon- en slaapkamer, keuken en badkamer. Deze muurverf is een goede duurzame verf voor buiten en binnen. 

Deze natuurlijke verf is een zeer dekkende, schrobvaste en matte muurverf. De droogtijd van deze verf is 6 uur en het rendement is 1m2 per liter.

Linitop solid Beits

De Linitop solid is een duurzame, extreem weerbestendige houtbescherming met UV-filter. Geschikt voor maatvast houtwerk binnen en buiten. Deze duurzame verf voor buiten heeft een dubbele laag bescherming voor een duur lange weerstand. 

Deze verf is geschikt voor hout en heeft een droogtijd van 4 uur. Daarnaast is deze natuurlijke verf krasvast. Het rendement van deze verf is 10m2 en heeft een inhoud van 1 liter.

Levis Ambiance Muurverf

Levis Ambiance is een uniek assortiment muurverven, lakken en effectverven met een superieure kwaliteit. Deze duurzame verf voor buiten en binnen heeft alles wat je nodig hebt om jouw kamer helemaal een nieuwe look te geven. Dit komt doordat deze natuurlijke verf een HD colour technologie heeft die elke muur tot leven brengt.

Deze unieke formule bevat sterke kleurpigmenten die ervoor zorgen dat jouw muur een mooie, diepe kleur heeft die niet zal vervagen. Het dekvermogen van deze duurzame verf voor binnen en buiten is 12m2 per liter en is overschilderbaar na 4 á 5 uur.

Copperant Pura Multiprimer

De Copperant Pura Multiprimer is een universeel, toepasbare, extreem sneldrogende, biobased hechtprimer of grond verf die je binnen en buiten kan toepassen. Deze duurzame verf voor buiten en binnen is een watergedragen hechtprimer op basis van plantaardig bindmiddel en andere natuurlijke grondstoffen. 

Je kan deze verf gebruiken voor ondergronden of voorlak zoals hout, steen, ijzer en kunststof. Je kan deze verf goed schuren, snel overschilderen en gemakkelijk verwerken dankzij de goede dekking en vullende eigenschappen van deze natuurlijke verf. De droogtijd van deze natuurlijke verf is 0 uur en het rendement is 14m2 per liter.

Andere duurzame opties

Wil je nou meer duurzame opties weten, check dan de Ecotoday website. Hierop vind je artikelen over elektrische kookplaten, duurzame zonnepanelen, duurzame tassen en nog veel meer!