Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Heeft u voor een ruimte een bepaalde sterkte nodig voor uw lamp? Clearlight maakt ideale en duurzame lichtplannen. Zij kunnen u helpen om het beste lichtplan te maken dat bij u past. Dit bedrijf levert lichtplannen voor tandartsen, projectontwikkelaars, installateurs en nog veel meer. Clearlight is hierin erg gespecialiseerd in. Bent u benieuwd hoe Clearlight precies te werk gaat? Wilt u weten hoe hun product er uitziet? Lees dan verder!

Het lichtplan

Clearlight biedt een dienst waarbij zij lichtplannen maken naar wens van de klant. De voorkeur van het bedrijf is om een perfect lichtplan samen te stellen. Daarnaast geeft Clearlight ook aan dat het mogelijk is om een lichtplan met minimale eisen zo economisch mogelijk te ontwerpen. Wanneer het gaat over armatuur keuze, is Clearlight onafhankelijk. Wel is toch altijd de voorkeur om te kijken naar de duurzaamheid. Zo wordt er bij een lichtplan gekeken naar duurzame lange termijn producten van gerenommeerde kwaliteit.  

Wat doet en biedt Clearlight?

Clearlight ondersteund lichtplannen en maakt ze ook zelf. Bij wensen van de klanten worden lichtplannen zo gemaakt dat de klanten het optimaal steunt. Clearlight werkt graag samen met geheel nieuwe partijen. Ook vraagt het bedrijf aan partijen waarmee ze samenwerken om het lichtplan te realiseren. Verder beweert Clearlight dat het gedetailleerde kan helpen tot een realistische begroting. Daarnaast levert Clearlight niet alleen het perfecte lichtplan, maar dit wordt ook nog waargemaakt. De duurzame producten voldoen aan alle prestatie eisen. Ten slotte maakt Clearlight nog een 3D visualisatie van het lichtplan.

Het proces van de lichtplannen

Clearlight probeert de producten te ontwikkelen op zo’n goed mogelijke manier. Dit betekent dat het juist gaat om de kwaliteit bij dit bedrijf. Het product krijgt bijvoorbeeld een hoogwaardige oppervlaktebehandeling en een hoogwaardige coating. Op deze manier is de lamp ook visueel heel goed. Het gaat erom dat de kosten zo laag mogelijk blijven op het lange termijn. Clearlight kijkt voor zeer streng geselecteerde LED’s, omdat er hiermee een enorm hoge energie-efficiëntie, prachtig licht en een enorm lange levensduur behaald kan worden. Het product van Clearlight is bedrijfszeker, stabiel en voorspelbaar. Als het product uiteindelijk niet meer gebruikt kan worden, kan het weer gerecycled worden. Het materiaal dat het bedrijf gebruikt is aluminium en dit kan ten alle tijden gerecycled worden.