Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Een duurzamer leven… Veel Nederlanders willen dat wel, maar weten niet zo goed hoe. Om deze groep te helpen met hun ‘duurzaamheidsproces’, heeft ASN Bank een inspiratieplatform gelanceerd: het VanafHier ASN Bank duurzamheidsplatform. Het platform brengt verschillende experts samen om kennis en ervaring te bundelen en Nederlanders te voorzien van een dagelijkse dosis duurzame inspiratie, aldus de ASN Bank.

VanafHier ASN Bank duurzamheidsplatform 

Wat zijn de duurzame zaken die nu spelen? Wat kan je als consument doen om duurzamere keuzes te maken? En hoe beweegt Nederland naar een duurzame en circulaire economie? Het zijn vragen die spelen bij veel Nederlanders. ASN Bank wil deze vragen gaan beantwoorden met het VanafHier ASN Bank duurzamheidsplatform.  Op het platform vind je vanaf heden dagelijks duurzame actualiteit, informatie, opinie en vermaak. Zo hoopt de bank Nederland een duwtje in de rug te geven richting een duurzamer leven.

Duurzaamheid bereikbaar voor iedereen

Op het platform gaan verschillende redacteuren, columnisten, opiniemakers en andere duurzaamheidsexperts aan de slag om je dagelijks verhalen, inzichten, kennis en inspiratie te bieden. Volgens ASN Bank zijn dit dingen waarmee je direct wat kan. “Met het platform willen we duurzaam leven leuk, begrijpelijk en bereikbaar maken voor iedereen. Zo werken we aan onze missie duurzame vooruitgang in Nederland.”

ASN Bank in de Eerlijkegeldwijzer

De Volksbank, waar ASN Bank onderdeel van is, scoort al een aantal jaren het best in de Eerlijkegeldwijzer. Op dit moment scoort de Volksbank 93 van de 100 punten. Op basis van 15 thema’s en sectoren binnen het duurzaamheidskader scoort de bank goed. Het enige puntje ter verbetering is volgens de Eerlijkegeldwijzer de transparantie van de bank. De Volksbank zegt zelf: “In 2025 willen we de bank zijn met de sterkste klantrelatie en met de grootste, bewezen maatschappelijk impact.” En het lijkt erop dat de bank al goed op weg is. 

Wil je meer lezen over duurzaamheid? Lees dan Meer zonnepanelen verkocht door stijgende gasprijzen?